||| NetteForum ||| No Rapid Full Program İndir -En Son Çıkan HD Filmler- Kaspersky 2011 Key -Kaspersky 2010 Key
Duyurular:

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 19 Mayıs 2012, 16:43:15

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 536   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: perfect xp no rapid,perfect xp no rapid indir  (Okunma Sayısı 140184 defa)
alikaya63 ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
WebMaster
Administrator
*

Üye Grubu : Süper Üye
Üye No : 1
Rep Gücü : RepPara 1905

« : 19 Eylül 2008, 17:56:45 »

Tüm bilgisayar sarf malzemesi fırsatları için tıklayın !

Perfect XP SP3 No Rapid NetteForumda!!!

=EKLENENLER=

#Donanım
Sata/Raid/Ahci Driverları: ALi/ULi, ATI/AMD, Intel, Jmicron, Nvidia, SiS, VIA ve Asus ATK ve Nvidia Smu gibi yaygın üreticilerin ATA, SATA, RAID, AHCI driverları entegredir. Böylece birçok masaüstü ve laptop sistemlere XP kurma derdi, disketle sürücü yükleme gibi dertler bitiyor.

Intel Anakart Driverları: Cd'de yer kaplamaması için sata/raid driverları dışında driver eklmeyi düşünmüyordum ama bu az yer kaplayan ve hemen hemen tüm Intel marka masaüstü ve laptop anakartları destekleyen paket sayesinde intel anakartınızın chipset/usb/ata driverları
vs otomatik kurulur.

Yazılım
#SP3 Sonrası Güncelleme Paketi
SP3 sonrasında çıkan veya SP3'ten önce çıkmasına rağmen opsiyonel olup SP3 içerisinde olmayan faydalı update'ler dahildir, sistemi daha kararlı hale getirir, SP3'ten bile güncel ve sağlam bir sisteminiz olacak bu paketle. SP3 için şu hotfixleri içerir:
* KB898461 * KB944898* KB946554* KB949127-v2* KB950162* KB951615-v2* KB951624* KB952079-v2* Macromedia Flash Player ActiveX Control* Microsoft Update TR v7.0.6000.381* MRT - KB890830* QfeCheck* ResetWMI* KB931125* KB942763* WBEM* WGA - KB892130* WinXP EU Font Update.

Ve Tabiki Ayrıca tamamen güncel MP11 ve IE7 de var.
#Internet Explorer 7 (sürüm 7.0.5730.13)
Tam günceldir.
* KB928090* KB938127 * KB947864 hotfixlerini içerir. Ayrıca IE7, reg ayarları ile optimize edililip daha hızlandırılmıştır.

#Windows Media Player 11 (sürüm 11.0.5721.5237)
Tam günceldir.
* KB928090* KB938127 * KB947864 hotfixlerini içerir.

#OFFICE 2003 TR SP3+
Office 2003 SP3 ve Sp3 sonrasında çıkan tüm güncelleştirmeler entegrelidir. Tüm programlar gibi bu da Windows kurulumunda otomatik kurulmaktadır. Word, Excel ve PowerPoint içerir. Şöyle görüntü vereyim hatta:

ESET NOD32 ANTIVIRUS 3.0.657
Güncel Nod32 antivirüs de entgredir ve tabiki tüm programlar gibi Windows kurulumunda otomatik kurulmaktadır. 1 Mayıs 2008'e kadar olan virüs veritabanı vardır ve sisteminiz açılır açılmaz çalışmaya başlayacaktır, böylece daha baştan %100 güvende olacaksınız. Full sürüm ve güncelleme sorunu yoktur.

#.NET FRAMEWORK AIO
.NET Framework All In One Paketi ile .NET Framework ile ilgili bütün paketler eksiksiz yüklenmektedir: 1.1- 2-3-3.5

#DirectX 9.0c Mart 2008 yani son sürüme güncellenmiştir. Oyun ve multimedyada daha fazla performans için en önemli, elzem Microsoft güncellemelerinden biridir.

#Java 6 Update 6 Son sürüm Java entegredir.

K-Lite Codec Pack Standard 3.9.0 Son sürüm entegre kodek paketi ile altyazılı filmler de dahil olmak üzere her türlü video ve ses formatını sorunsuz oynatabileceksiniz.

#NERO Burning Rom v8.3.2.1 Micro Nero'nun son sürüm hafif versiyonu entegredir ve tabiki full.

#Windows Live Messenger 8.5 TR + VistaSkin + Ekstralar
Full Live Messenger Paketi, şunlar dahildir:
*Windows Live Messenger 8.5.1302.1018
*Windows Live Oturum Açma Yardımcısı 4.200.520.1
*Messenger Plus! Live 4.60 (build 326)
*Vista Skin
*Çoklu Oturum Yaması
***Yapılan ekstra optimizasyonlar**
Yapılan Yamalar

Vista Sesleri Sıkıcı Windows XP sesleri Vista sesleri ile değiştirilmiştir.

#AIO Cursors Pack 1.9
Birçok yeni imleç paketi. Denetim Masası-Fare-İşaretçiler-Düzen altında görebilir ve uygulayabilirsiniz. İçerdiği imleç paketleri:
Aero, Aero II, BlackSpins V3 (9 Flavors), Chrome Glass, Conrast Black & White, Fedora, Fedora Inverse, Gant cursors 2006 vol 1, Gant cursors 2006 vol 2, Mac OS X Aqua, Mac OS X Aqua Swirl, Mac OS X Graphite, Mac OS X Graphite Swirl, Mac OS X Radioactive, Mac OS X Rainbow Swirl, OSX4XP, VistaPlastic (S&W), xFree, XZ-B-ONE, XZ-B-ONE Light Cursor Paketleri.

=EXTRA TEMALAR VE KOMPLE YENİ XP GÖRÜNÜMÜ=

Çıkarılan Bileşenler-
Fazla bileşen çıkarmadım, gerekli bileşenleri hiç çıkarmadım.(Nadiren gerekli olan yardım ve destek bile çıkarılmadı mesela)
Aşağıda yazacaklarım dışında hiçbir bileşen, servis vs çıkarılmamıştır, oynanmamıştır. Windows'un kendi driverlarına da hiç dokunulmamıştır.

*MSN Explorer
*Eski Windows Messenger
*Wİndows'un Resimleri ve Örnek müzikleri. (Daha sonra kendim birçok duvar kağıdı entegre ettim tabii)
*Diller ve Klavye desteklerinden yazacaklarım hariç hepsini sildim:
İngilizce(UK ve USA), Fransızca, Almanca, Rusça, İsveç, Türkçe F ve Q
***Bu diller ve klavye destekleri dışındakiler silindi***
*NET Framework (Framework paketi entegre edildi zaten)
*Dr. Warson
*Güvenlik Merkezi (Güvenlik Duvarı ve Otomatik güncelleştirmeler var tabii, sadece baloncuk üreten bu merkez silindi sadece)
*El İle kurulum ve yükseltme. (Cd'den başlatarak direkt kuracağımız için gerek yok buna)
*Masaüstü temizlik sihirbazı. (can sıkıcı bir windows özelliği, çıkarılması şart hehe)
*Tur
-Servislerden sadece baş ağrıtan şeyler silndi. Şunlar:
*Hata raporu
*Messenger
-Uygulamalar'dan da sadece Pinball oyunu silindi.

Download Linki Aşağıdadır.Konuya Cevap yazmadan linkleri göremezsiniz.Lütfen Emeğe saygı gösterip bi teşekkür yazın

<<< Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor >>>

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.netteforum.com
farkı ile

« Son Düzenleme: 10 Nisan 2011, 15:10:39 Gönderen: cbfb1907 » Logged

Patron
Administrator
*

Üye No : 3
Rep Gücü : RepPara 65535

« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2008, 18:04:30 »

Süpersin ya sende süpersin paylaşımda.  Cheesy Ben emek,paylaşım diye buna derim ve buna herkesin saygılı olması gerekir.Önemli olan heryerde olanı değil , olmayanı bulup eklemek paylaşmak. Tebrik ediyorum kanka seni ve çok çok çok teşekkür ediyorum.

Emeğe saygı..
  alkıs alkıs alkıs alkıs

*

Üye No : 14
Rep Gücü : RepPara 379

« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2008, 18:08:35 »

tbrikler Cuma Abi İlk Olması super birşey ELine SgLık

We Rule You Obey

Copyright © 1992-2009
WebMaster
Administrator
*

« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2008, 18:14:04 »

Süpersin ya sende süpersin paylaşımda.  Cheesy Ben emek,paylaşım diye buna derim ve buna herkesin saygılı olması gerekir.Önemli olan heryerde olanı değil , olmayanı bulup eklemek paylaşmak. Tebrik ediyorum kanka seni ve çok çok çok teşekkür ediyorum.

Emeğe saygı..
  alkıs alkıs alkıs alkıs

Eyv kanka teşekkür ettim.Bende aynı düşünüyorum.

tbrikler Cuma Abi İlk Olması super birşey ELine SgLık

Saol tevfik kardeşim.

WebMaster
Administrator
*

« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2008, 18:17:50 »

perfect xp no rapid,perfect xp no rapid indir,perfect xp no rapid full,perfect xp türkçe,perfect xp no rapid download,perfect xp norapid,perfect xp norapid indir,xp perfect no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp sp3 no rapid,perfect xp sp3 no rapid indir,perfect xp sp3 no rapid indir,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,

Unuttum Söylemeyi.Bu İşletim sistemini ben yapmadım.Ama bende hazırlıyorum bitane.Şu an bikaç eksik noktası var onları düzeltmeye çalışıyorum.Perfect xp den daha hızlı çalışan bi sistem olacak ve daha güzel şeyler düşündüm.Adını şimdilik NetteForum XP die düşünüyorum ama Emin değilim.Bayramdan sonra piyasaya sürebilirim az kaldı
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2008, 04:18:30 Gönderen: cbfb1907 » Logged

*

Üye No : 938
Rep Gücü : RepPara 998

« Yanıtla #5 : 19 Eylül 2008, 22:54:22 »

Çok Teşekkürler Süper Olmuş Cuma Abi.
Yazılım Uzmanı
Genç Admin
*

Üye No : 2053
Rep Gücü : RepPara 37
Kişisel Mesaj : Web Master

« Yanıtla #6 : 19 Eylül 2008, 23:25:20 »

Paylaşımların ŞAHI Budur Bence Sitemize Bu Tür Paylaşımlar Oldukca sırtımız Yere Gelmez İnşallah Wink

*
Üye Grubu : Yeni üye
Üye No : 2625
Rep Gücü : RepPara 0

« Yanıtla #7 : 19 Eylül 2008, 23:55:17 »

ya burda indirme işini nasıldır anlamadım gitti??!! bunu anlatacak biri varsa menun kalacam, program güzel olmalı, paylaşanlar sağ olsun
WebMaster
Administrator
*

« Yanıtla #8 : 20 Eylül 2008, 00:45:02 »

perfect xp no rapid,perfect xp no rapid indir,perfect xp no rapid full,perfect xp türkçe,perfect xp no rapid download,perfect xp norapid,perfect xp norapid indir,xp perfect no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp sp3 no rapid,perfect xp sp3 no rapid indir,perfect xp sp3 no rapid indir,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,perfect xp no rapid,
Çok Teşekkürler Süper Olmuş Cuma Abi.

eyv onur kardeşim

Paylaşımların ŞAHI Budur Bence Sitemize Bu Tür Paylaşımlar Oldukca sırtımız Yere Gelmez İnşallah Wink

saol mahmut kardeşim
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2008, 04:18:59 Gönderen: cbfb1907 » Logged

Etiket: perfect xp türkçe perfect xp no rapid perfect xp no rapid indir 
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 536   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu site, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, admin@netteforum.com email adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır

Site Map1 Site Map2 Wap Forum

Kaspersky 2012 Key İndir Sürekli Güncel Kaspersky 2011 Key İndir Sürekli Güncel Kaspersky 2010 key indir perfect xp no rapid nero 8.3.2 full indir Perfect XP SP3 No Rapid Indir,Perfect XP No Rapid

nero 9 full türkçe indir,nero son sürüm türkçe indir panda antivirüs 2010 full türkçe indir Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.463) full türkçe indir

youtube den müzik indirme programi internet download manager 6.05 son sürüm full türkçe no rapid indir | HD walpaper arsivi,HD walpaper indir Farmalist 2009 Farmalist 2008

öss 2010 taban puanlari indir,öss 2010 taban puanlari 2010 LYS Taban Puanları Kaspersky 2011 İnetrnet Security Full Türkçe İndir Kaspersky Antivirus 2011 Full Türkçe İndir